Sähköisten oppimateriaalien esittelytapahtuma 15.2.2017

with Ei kommentteja

Paikka: Porin seudun kansalaisopisto, Gallen-Kallelankatu 14, 28101 Pori

Aika: Keskiviikko 15.2.2017 klo 11.45 – 15.45

Järjestäjä: Porin Virtuaalikoulu

Kohderyhmä: Ensisijaisesti porilaiset peruskoulun ja lukion opettajat ja rehtorit.

 

Tilaisuuden tarkoituksena on antaa materiaalihankinnoista päättäville rehtoreille ja oppimateriaaleista tietoa haluaville opettajille mahdollisuus tutustua eri kustantajien sähköisten oppimateriaalien ja digitaalisten oppikirjojen tarjontaan, käyttötapaan ja hinnoitteluun.

Tapahtuma alkaa yhteisellä alustustilaisuudella kansalaisopiston auditoriossa. Sen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus osallistua eri kustantajien järjestämiin työpajoihin (5 kpl, 35 min./työpaja). Työpajoissa perehdytään kunkin kustantajan sähköiseen oppimateriaaliin ja sen hinnoitteluun. Tarkoitus on myös voida esittää materiaalin käyttöön ja käyttöönottoon liittyviä yksityiskohtaisia kysymyksiä. Osallistujilla tulee olla mukanaan langattomalla verkkoyhteydellä varustettu tietokone tai tabletti.

Kustantajat, jotka tilaisuudessa esittelevät digitaaliset oppimateriaalinsa omissa työpajoissaan:

  • E-Oppi
  • Opinaika
  • Otava
  • SanomaPro
  • Tabletkoulu

___________________________________________________________________________

Tapahtuman ohjelma:

Yhteinen tilaisuus auditoriossa klo 11.45 – 12.15

Työpajat (2 kpl) klo 12.15 – 13.25

Kahvitauko klo 13.25 – 14.00

Työpajat (3 kpl) jatkuvat klo 14.00 – 15.45

 

Työpajojen tarkemmat kellonajat käyvät ilmi tilaisuudessa. Osallistujat on tilaisuutta varten jaettu ryhmiin, jotka kulkevat työpajoissa aikataulun mukaisesti.

Jos osallistuja jostain syystä haluaa jättää työpajakierrostaan jonkin kustantajan työpajan väliin, hänellä on mahdollisuus käydä sen aikana tutustumassa esimerkkeihin opettajien käyttämistä sähköisistä oppimateriaaleista työpajakierron ulkopuolella ja jatkaa taas työpajakiertoa seuraavasta työpajasta aikataulun mukaisesti.

Klo 15.45 eli työpajakierroksen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus halutessaan palata auditorioon keskustelemaan kustantajien kanssa klo 16.30 saakka.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu Osaavan Satakunnan Lyyti-sivun kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Sahkoisten_oppimateriaalien_esittelytapahtuma_4296.

Tapahtumaan mahtuu 120 henkilöä. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä, siten, että porilaiset rehtorit ja opettajat ovat etusijalla. Tapahtuman osallistujamäärän täyttymisestä ilmoitetaan tarpeen vaatiessa osallistujalle viimeistään 9.2.2017 sähköpostitse.

 

Lisätietoja: Porin Virtuaalikoulu, Teemu Heino, p. 0445315083, teemu.heino@edupori.fi