Virtuaalikoulun työpajakoulutukset lukuvuosi 2017-18

with Ei kommentteja

Virtuaalikoulu järjestää viikoittain työpajamuotoista tvt-koulutusta myös kuluvana lukuvuonna.

Suuri osa virtuaalikoulun koulutuksista pidetään Porin kansalaisopiston tiloissa.

Koulutuskalenterissa koulutukset on luokiteltu niiden aiheen ja vaikeustason mukaan (alkeis-, perus- ja jatkotasoiksi). Virtuaalikoulun koulutuskalenterista pääset siirtymään linkin avulla suoraan myös Osaavan Satakunnan ilmoittautumissivulle kyseiseen koulutukseen. Virtuaalikoulun koulutuskalenteri päivittyy koko ajan, joten koulutustilanne kannattaa tarkistaa silloin tällöin.

Kuluvana lukuvuonna 2017-18 koulutusten aiheet ovat paljolti tuttuja viime lukuvuodesta. Tuttuja ovat eritasoiset Google GSuite -koulutukset, joita järjestetään tänäkin vuonna paljon. Peruskoulutusten ohella lisäämme tänä vuonna pedagogisten koulutusten tarjontaa. Näissä painopiste on teknisten taitojen sijasta siinä miten tieto- ja viestintätekniikkaa käytetään luokkahuoneessa oppilaiden kanssa.

Koulutukset pyritään pitämään klo 13.30 jälkeen, jotta kaikki halukkaat pystyvät osallistumaan mahdollisimman pienin opetustuntien järjestelyin. Koulutukset ovat lyhyitä 1,5-2 tunnin mittaisia työpajoja, joissa keskitytään vain yhteen asiaan kerrallaan.

Kouluttajia halutaan palvelukseen!

Jos sinulla on itselläsi halua kouluttaa muita, ota yhteyttä!  Meillä on paljon osaamista omassa organisaatiossa – yritetään jalostaa se kaikkien hyödyksi!

Koulutuskalenteri – avaa linkistä:

Virtuaalikoulun järjestämät tvt-työpajakoulutukset lukuvuonna 2017-18